Twoja restauracja:

Nasza pizza to 100% wyselekcjonowane i oryginalne włoskie produkty. Tworzymy ją z pasją opartą na doświadczeniu nabieranym latami..


Nasza dewiza to: coś czego nikt dotąd nie robił - pizza w dostawie też może być premium.

W dobrej pizzy najważniejsze jest, aby wyczuwać trzy podstawowe smaki:

  • ciasto
  • pomidor
  • ser

Wszystko to, nie może zakłócać się nawzajem, lecz łączyć w wyjątkowy smak odkrywany krok po kroku.


Oryginalne włoskie składniki

Mąka - pochodzi z włoskiego młynu Molino Spadoni, który cieszy się niezmienną tradycją od 100 lat.

Oliwa - SALVADORI - OLIO DI SANSA. Jest to tłuszcz całkowicie naturalny, nie zawiera żadnych dodatków. Ma gęstą konsystencję i delikatny, gładki smak.

Ciasto - to wynik wieloletniej obserwacji procesu produkcji pizzy. Odkąd prowadzimy naszą pizzerię zmienialiśmy przepis już dwa razy. Obecnie wyeliminowaliśmy cukier ze składników ciasta. Jest to możliwe, dzięki wykorzystaniu wysokogatunkowej mąki. Ciasto dojrzewa naturalnie, a proces fermentacji biologicznej wydobywa naturalne cukry. Nasze ciasto dojrzewa w specjalnej chłodni, aż 48 godzin dzięki czemu jest lekkostrawne, delikatne i pyszne.

Pomidor - delikatny, naturalny. Pracujemy na włoskich pomidorach Mutti pochodzących ze słonecznych rejonów Parmy. Są bardzo smaczne, zdrowe, zawierają osiem gniazd nasiennych.

Ser - mozzarella fior di latte. Delikatna, mleczna, pyszna.


Dodatki:

  • świeże zioła
  • wspaniałe aromatyczne wędliny
  • Prosciutto Crudo – długo dojrzewająca szynka włoska, sprowadzona specjalnie dla nas!
  • polskie wędliny Nik-Pol - dopełniają wachlarz smaków w naszym menu

Tak właśnie wygląda Mania Smaku - spróbuj i dołącz do Maniaków!