Twoja restauracja:

Nasza pizza to 100% wyselekcjonowane i oryginalne włoskie produkty. Tworzymy ją z pasją opartą na doświadczeniu nabieranym latami..

Nasza dewiza to: Coś czego nikt dotąd nie robił: Pizza w dostawie też może być premium.

W dobrej pizzy najważniejsze jest aby wyczuwać trzy podstawowe smaki:
ciasto, pomidor i ser. Wszystko to nie może zakłócać się nawzajem, lecz łączyć w wyjątkowy smak odkrywany krok po kroku.

Oryginalne włoskie składniki

Po pierwsze włoska mąka. Z włoskiego, uznanego młynu molino spadoni, który cieszy się niezmienną tradycją od 100 lat.

Do tego świetna oliwa, SALVADORI - OLIO DI SANSA. Jest to tłuszcz całkowicie naturalny, nie zawiera żadnych dodatków. Ma gęstą konsystencję i delikatny, gładki smak..

Ciasto. To wynik wieloletniej obserwacji procesu produkcji pizzy. Odkąd prowadzimy naszą pizzerię zmienialiśmy przepis juz dwa razy. Obecnie wyeliminowaliśmy cukier ze składników ciasta. Jest to możliwe, dzięki wykorzystaniu wysokogatunkowej mąki - ciasto dojrzewa naturalnie a proces fermentacji biologicznej wydobywa naturalne cukry.

Nasze ciasto dojrzewa w specjalnej chłodni aż 48 godzin, dzięki czemu jest lekkostrawne, delikatne i pyszne.

Pomidor. Delikatny, nienarzucający się, naturalny. Pracujemy na włoskich pomidorach mutti. Są bardzo smaczne, zdrowe, zawierają osiem gniazd nasiennych

Ser. Mozzarella fiordliate. Delikatna, mleczna, pyszna.

Dodatki:

  • Świeże zioła.
  • Wspaniałe aromatyczne wędliny.
  • Prosciutoo crudo – długo dojrzewająca szynka włoska, sprowadzona specjalnie dla nas.
  • Pracujemy również na polskich wędlinach Nik Pol - dopełniają one wachlarz smaków w naszym menu.

Tak właśnie wygląda mania smaku - spróbuj i dołącz do maniaków!